Γλαστράκια με τεχνική χαρτοπετσέτας

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλη τη μπλογκογειτονιά!!Καλή άνοιξη να έχουμε,με όνειρα,ελπίδα και πολλή δημιουργικότητα!!!Άργησα λίγο να εμφανιστώ αλλά θα με καταλάβετε...πιστεύω οι περισσότεροι θα περνάτε το ίδιο μαρτύριο με μένα,οι δουλειές, οι υποχρεώσεις και η ρουτίνα να με κρατάνε μακρυά απο την μεγάλη μου αγάπη να δημιουργήσω.Και εκεί που κατεβαίνουν οι ιδέες και στρώνομαι να δημιουργήσω(θέλω, βλέπετε να τα πιάσω και όλα μαζί....!),όλα ανατρέπονται και τα παρατάω στα μισά.Με αποτέλεσμα να αφήνω πολλά μισοτελειωμένα πραγματάκια...Σκέφτομαι πως αν αυτό το χόμπυ ήταν και επάγγελμα,μετα χαράς θα δούλευα υπερωρίες..!!!


Να μή σας πολυζαλίζω όμως,επειδή διαβάζω τα blog σας και με ξεσηκώνετε με τις ανοιξιάτικες δημιουργίες, σας παρουσιάζω κι εγώ τα μεταλλικά γλαστράκια με τεχνική χαρτοπετσέτας που είναι ότι πρέπει για τα λουλούδια που κατακλύζουν τα ανθοπωλεία αυτή την εποχή.

 Η πρώτη προσπάθεια με τη τεχνική κρακελέ 2 συστατικών,η οποία δεν έπιασε καλά σε όλα τα σημεία..δε πτοούμαστε όμως, και αυτό το λίγο έχει τη χάρη του..
 Απο αυτή τη πλευρά δεν έπιασε καθόλου.Ίσως ήταν φτωχή η δόση.Όποια ξέρει κάτι παραπάνω ας μας δώσει τα φώτα της....οι κριτικές είναι ευπρόσδεκτες.

 Και το μεταλλικό  κουτί του καφέ στην ανακύκλωση κι αυτό,μεταμορφώθηκε σε μικρό γλαστρί.Τί;; Τσάμπα το έφτιαχναν οι αλουμινάδες....;;;

Σχόλια

  1. Μου αρέσουν πολύ τα δύο τελευταία,όχι επειδή δεν έπιασε το κρακελέ στο πρώτο αλλά επειδή έχουν πιο ανοιξιάτικα χρώματα και μοτίβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο κ για την ανακύκλωση κ για τα όμορφα θέματα σου!πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφα όλα!!! Το κρακελέ απο τη μια μεριά σου έπιασε μια χαρά!!! Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλη μου χαρα τι κανεις? παρα πολυ ομορφα τα σχεδια που διαλεξες για τα γλαστρακια και πολυ πετυχημενα.οσο για το σημειο που λες πως δεν επιασε το κρακελε..μαλλον ειχε στεγνωσει παραπανω απ οτι επρεπε γι αυτο και δεν επιασε. μου χει συμβει και μενα και με ειχαν πιασει τα νευρα μου.
    φιλια πολλα καλο βραδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά λόγια!!Κάτια τώρα κάνω κάποια πειράματα με το κρακελέ,ετοιμάζω κάτι,να δούμε τί θα βγεί.Νομίζω πως θέλει πιο παχιά στρώση στο δεύτερο υλικό.Εγώ πέρασα τη βάση,και αφου στέγνωσε σε περίπου μία ώρα πέρασα το δεύτερο βήμα.Αυτό το άφησα 2 μέρες μέχρι να δω τα σκασίματα και μετά έβαλα το bitumen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητη χαρα εκανες πολυ καλη δουλεια !!!Οσο για το κρακελε...παιζει ρολο τι μαρκα χρησιμοποιεις,...επισης αν ειναι νερου η νεφτιου...παιζει ρολο απο την υγρασια του σπιτιου μεχρι...χαχαχα αστα τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα!!!Αν χρειαστεις κατι που μπορω να βοηθησω στειλε μου μειλ!!!!φιλιαΧ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβερά τα γλαστράκια σου! Μα.. υπάρχουν χαρτοπετσέτες με τόσα ωραία σχέδια και που τις βρίσκεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τις χαρτοπετσέτες τις έγω παραγγείλει απο το afroditishobby.Είναι απο τις αγαπημένες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταπληκτικά τα γλαστράκια σου!Όμορφα ανοιξιάτικα σχέδια!Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Guauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... είναι υπέροχο, φανταστικό!
    Χαιρετισμούς από τα Κανάρια Νησιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ όμορφα τα γλαστράκια σου και όσο για το κρακελε μην σκας, όσες φορές και αν το κάνεις πάντα θα υπάρχει αυτή η μια φορά που δεν θα σε ικανοποιεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πανέμορφα όλα,όσο για τις χαρτοπετσέτες είναι απίστευτες.Ημουν και εγώ μαθήτρια της Αφροδίτης αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι πως γίνεται το κρακελέ.Αν θα μπορούσε κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του.Καλώς σε βρήκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλαιωμένες εικόνες

Αναπαλαίωση παλιού μπαουλου!!