Απονομή βραβείου και παιχνίδι!

Ε ναι λοιπόν,αφού μου πετάτε τη σκυτάλη για παιχνίδι θα σας τιμήσω κι εγώ και θα συμμετάσχω!Πρώτα απ΄όλα θέλω να ευχαριστήσω τις φίλες Ευσταθία απο Eustathia's Art & Craft και Τζένη απο Jenny's lifestory που μου χάρισαν τα βραβεία τους,τα πήρα με μεγάλη χαρά!Είναι η σειρά μου να χαρίσω κι εγώ ένα βραβείο σε μερικά απο τα μπλογκ που ξέρω,αν και είναι πολλά που το αξίζουν αλλά τα αφήνω για την επόμενη απονομή,(άμα ξενινήσω το γράψιμο δε τελειώνουν και θα γίνουν και μπερδέματα μέχρι να τους ειδοποιήσω όλους...)!
Χαρίζω αυτο το βραβείο έμπνευσης λοιπόν ,
στα εξής blog:
  1. ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΙΑ(Δέσποινα)
  2. ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
  3. ΧΑΡΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ
  4. Eva's blog
  5. Lace & feathers
  6. Maya's fairytale
  7. ΧΕΙΡΟΠΙΝΕΛΙΕΣ
  8. para-kelsoscooks

  9. Μάλλον τώρα πρέπει να σας σφυρίξω 7 μυστικά μου και να ξετυλίξω λίγο το χαρακτήρα μου....κάτι δύσκολο και σπάνιο για μένα,δεν το συνηθίζω γιατί όπως θα δείτε.... το πρώτο μου μυστικό είναι:
    1.ότι είμαι κλειστό βιβλίο!Δε δείχνω το χαρακτήρα μου,τις σκέψεις μου,τα συναισθήματα,τα λόγια μου πουθενά...μόνο αν νιώσω εμπιστοσύνη και άνεση με κάποιο άτομο και το ένστικτό μου μου πει πως αξίζει!Διστάζω να εκφραστώ δημόσια και είμαι κλειστή,δηλαδή δε θα μιλήσω αν δεν έχω κάτι ουσιαστικό να πώ..
    2.απεχθάνομαι το τηλέφωνο,δε μπορώ να μιλάω πολλή ώρα κι αν το κάνω με κουράζει,ιδίως όταν μου λένε αερολογίες...επομένως αναβάλλω να καλέσω φίλες για κουβεντούλα(τους το ξεκαθάρισα όμως...!)
    3.φοβάμαι τα φαντάσματα(γελάστε όσο θέλετε...!),ή οτιδήποτε μεταφυσικό και μη εξηγήσιμο οπότε τη νύχτα θέλω να έχω φωτάκι ή τηλεόραση ανοιχτή ώστε να επιτηρώ όλο το χώρο γύρω μου(θρίλερ και ιστορίες με τρομάζουν...μπρρρρρ)
    4.έχω ακόμη ρούχα απο τη Γ' Γυμνασίου και συγκεκριμένα μία αθλητική φόρμα που τη φοράω ακόμα και δε λέει να παλιώσει(αχ αυτές οι ποιότητες υφασμάτων παλιά ήταν άλλο πράγμα! όχι σαν τα σημερινά)εε και για να πώ την αλήθεια απέφευγα και τη γυμναστική οπότε,είναι σαν καινούργια....!Λυπάμαι πολύ να πετάω καινούργια ρούχα όταν την ίδια στιγμή, κάποιοι δεν έχουν καν....
    5.όταν έρθει η ώρα να μαγειρέψω ή ακόμη και να δημιουργήσω,θέλω όλα στο χώρο μου να είναι τακτοποιημένα,δε μπορώ να βλέπω άπλυτα στο νεροχύτη,θα πλύνω πρώτα και μετά θα κάνω οτιδήποτε άλλο,καθώς και ο πάγκος μου θέλω να είναι καθαρός και τα πράγματα στοιχισμένα σαν στρατιωτάκια!
    6.με εκνευρίζει η σπατάλη και ο υπερκαταναλωτισμός.Δε θα έπαιρνα ποτέ κάτι αν δεν μου χρειάζεται,μόνο και μόνο επειδή μου γυάλισε!(άρα μπορώ να αντέξω και στη πτώχευση!!χεχε)
    7.έχω ένα θεματάκι με το νερό...δεν το θέλω να πέφτει στα μάτια μου,όταν κάνω ντους το κρατάω χαμηλά μέχρι το στόμα,επίσης στη θάλασσα δε κάνω ποτέ βουτιές(ο άντρας μου με βούτηξε για πλάκα και μετά έκανα μισή ώρα να ανοίξω τα μάτια μου!)είναι μια φοβία,χαζή βέβαια αλλά την έχω..
    Αυτές λοιπόν είναι  7 πτυχές του εαυτού μου,κάποιες μπορεί να σας διασκέδασαν γιατί κι εγώ την ώρα που τις έγραφα γελούσα με τον εαυτό μου,αλλά αυτή είμαι!Δεν απαιτώ απο σας να παίξετε διότι πολλές ήδη το έχουν κάνει,αλλά όποιος θέλει είναι ευπρόσδεκτος να ακολουθήσει,έχει πλάκα!Καλό απόγευμα σε όλους!

Σχόλια

  1. σ ευχαριστω φιλη χαρα για το βραβειο με τιμα ιδιαιτερα που με προτιμησες μιας κι υπαρχουν πολλα μπλοκ που αξιζουν για την εμπνευση και δημιουργικοτητα!!!και παλι σ ευχαριστω φιλια πολλα καλο σου βραδι χαρουλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τις εφτά πτυχές του εαυτού σου στην έβδομη ταιριάζουμε πολύ ακριβώς το ίδιο με σενα κανω και στο μπάνιο και στη θάλασσα......η λέσβος είναι απο τα πιο όμορφα νησιά της πατρίδας μας εισαι τυχερή που ζείς εκεί!!!!Η εγγονή μου σπούδασε εκει και έτσι είχα την ευκερία να την γνωρίσω...να είσαι καλά Χαρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαρά μου έδωσες μεγάλη χαρά με το βραβείο έμπνευσης!!!!!!!!!!!!!!!! Με τιμάς ιδιαίτερα που με διάλεξες γι αυτό το τόσο σπουδαίο βραβείο και σε ευχαριστώ πάρα πολύύύύ!!!!! Θά πάω να το στολίσω στο σπιτάκι μου και φυσικά θα το αναφέρω στην επόμενη ανάρτηση μου με περηφάνεια!!!! Έχουν πολύ ενδιαφέρον όλα όσα γράφεις για εσένα και θέλω να σου πω πως κι εγώ δυσκολεύομαι να δημιουργήσω όταν έχω το σπίτι άνω κάτω και χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη!!!Κι εγώ προτιμώ να τακτοποιήσω πρώτα και μετά να πιάσω τα χειροτεχνικά.Επειδή βέβαια οι δουλειές του σπιτιού δεν τελειώνουν ποτέ θέλω μια στοιχειώδη τάξη.Πιάτα,συμμάζεμα εεε αυτά..γιατί αν προσπαθήσω να κάνω όλες τις δουλειές δεν πρόκειται να δημιουργήσω ποτέ..καμιά φορά δημιουργώ ενώ επικρατεί ακαταστασία αλλά νιώθω καλύτερα όταν γύρω όλα είναι τακτοποιημένα.Βέβαια με το που ξεκινήσω να φτιάχνω κάτι τα κάνω όλα άνω κάτω...αυτό είναι μια άλλη ιστορία.... :o πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου!!!!Με τιμα ιδιαιτερα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρά μου,σ'ευχαριστώ που με συμπεριέλαβες στη λίστα των βραβευθέντων!Θα κάνω σύντομα ειδική αναφορά στο μπλογκόσπιτό μου για να κρεμάσω στον τοίχο το βραβείο σου!(Στο 4 και στο 5 ταιριάζουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλαιωμένες εικόνες

Αναπαλαίωση παλιού μπαουλου!!