Harley δώρο για την αγάπη μου!

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλη τη μπλογκογειτονιά, σήμερα θα σας παρουσιάσω έναν πίνακα που ζωγράφισα αποκλειστικά για τη μεγάλη αγάπη της ζωής μου,το άλλο μου μισό,τον αντρούλη μου!!!Το μεγάλο του όνειρο ήταν πάντα να αποκτήσει μία μηχανή  Χάρλευ γιατί αγαπάει τις κλασσικές αξίες, όχι τόσο απραγματοποίητο θα έλεγα αλλά στη ζωή ξέρετε βάζουμε συνέχεια προτεραιότητες σε άλλα πράγματα και τα όνειρα μένουν πάντα πίσω.....Εεε είπα να του ζωγραφίσω μία να τη καμαρώνει μπάς και του φύγει η καψούρα και με ξεζαλίσει κ μένα...αλλά η αλήθεια είναι πως ζωγραφίζοντάς τη, την ερωτεύτηκα κι εγώ και ονειρεύομαι τώρα ταξίδια στις δυο ρόδες,με μία μόνο τσάντα στη πλάτη να γυρίζουμε το κόσμο και να τα αφήσουμε όλα πίσω.....έτσι και μόνο για να κάνουμε μια φορά τη τρέλα μας!!!Για να φιλοσοφήσω λίγο τώρα,σκέφτομαι πως δεν είναι δύσκολο να πραγματοποιήσει κανείς το όνειρο του....το δύσκολο είναι να πάρεις τη μεγάλη απόφαση και να ξεβολευτείς απο τη θέση σου,απο τη πραγματικότητα που σε έχει καθηλώσει, που έχεις βάλει κάτω το κεφάλι και τρέχεις λές και η ζωή είναι μια κατάσταση επείγοντος!Αναβάλουμε συνεχώς τα ΘΕΛΩ μας και ενεργούμε λες και θα ζήσουμε για πάντα,η ζωή όμως μας προσπερνάει....!Αλλά...όλοι το λέμε στον εαυτό μας και το ξαναλέμε και πάλι το ίδιο κάνουμε...πόσες φορές αναβάλουμε κάτι για αργότερα,κάτι που μέσα μας θέλουμε πολύ,για να κάνουμε κάτι άλλο που δήθεν ΠΡΕΠΕΙ..!!Και έτσι η ζωή περνά....Λοιπόν τέρμα η φιλοσοφία, αυτό ήταν μια παρένθεση, ελπίζω να σας αρέσει το έργο μου! Πάω να δω τώρα πού θα το κρεμάσω,μμμμ μάλλον στη κρεβατοκάμαρα για να τη βλέπουμε και στον ύπνο μας... Ο Βασίλης μου πάντως τη χάρηκε ιδιαίτερα ας είναι και ζωγραφισμένη!

Σχόλια

  1. Ομορφη την εφτιαξες. Αν και δεν θελω τις μηχανες με τιποτα, αμα δω καπου χαρλευ καθομαι και την χαζευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια η Harley, φαντάζομαι να ψιλοηρέμησε ο καλός σου τώρα που την καμαρώνει έστω και σε κάδρο!!!! Πάντως, του εύχομαι να την αποκτήσει σύντομα και οι δυο σας να γυρίσετε τον κόσμο μ' αυτήν.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΆΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΝΆ ΤΑΞΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχεις δικιο χαρα μου σε οτι λες....εχουμε βολευτει ολοι...ο πινακας υπεροχος!μονο που ξεχασες το αλλο μισο τιμονι :Ρ ναι κ ο δικος μου αντρουλης εχει τρελα με τις μηχανες γι αυτο σε καταλαβενω απολυτα!!!φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ σου εύχομαι να αποκτήσετε μια κανονική και να κάνετε τις βόλτες που ονειρεύεστε!!!
    Πολύ όμορφος ο πίνακας!! Φιλιά και καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαρουλα μου αρεσει πολυ!!!Μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρα τι ομορφος πινακας!!!Ειναι πολυ ομορφο να ονειρευεται κανεις...και που ξερεις ισως καποια μερα το ονειρο να γινει πραγματικοτητα!!!Σας το ευχομαι ολοψυχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ ! τι μου θύμισες με τη Χάρλευ! Ήθελα να πάω στον Παναμά με μια τέτοια όταν ήμουν έφηβη και φυσικά έκατσα στα αυγά μου και πήρα αυτοκίνητο και ούτε να ακούσω δεν θέλω για μηχανές από τα παιδιά μου γι αυτό άρχισα από νωρίς την πλύση εγκεφάλου.....Μπράβο σου με έφτιαξες .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαρά μου έλα από το σπιτάκι μου γιατί σου έχω ένα βραβειάκι. Μην έρθεις με τη ΄χάρλευ' γιατί θα κρυώσεις. χι χι χι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα κοριτσάκι. Περνα απο το σπιτακι μου να παραλαβεις βραβειακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαρά, φοβερή η HARLEY!! Εύχομαι το πνεύμα των Χριστουγέννων να κάνει το θαύμα του και η HARLEY να ζωντανέψει!! Όποτε μπορέσεις πέρνα απ' το σπιτάκι μου,έχει βραβείο!! Καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλαιωμένες εικόνες

Αναπαλαίωση παλιού μπαουλου!!