Καλή και δημιουργική χρονιά!!!

Εύχομαι ολόψυχα η καινούργια χρονιά να φέρει χαρά,γέλιο και γαλήνη στα σπίτια όλων! Εγώ φέτος απο τον Αη Βασίλη ζήτησα ένα πράγμα.....ευτυχία! Και μου απάντησε πως........ "η ευτυχία έρχεται όταν νιώσεις ευγνώμων για όσα βλέπεις,  αναπνέεις και  ακούς γύρω σου,το ότι ήρθες στο κόσμο να ζήσεις λίγες μαγικές στιγμές είναι θείο δώρο!Εκμεταλλεύσου το!" Μακάρι λοιπόν το 2012 να μας κάνει πιο δημιουργικούς ώστε να μην αναζητάμε συνεχώς την ευτυχία στα υλικά αγαθά και να μη τη συνδέουμε με το χρήμα.
Και τώρα θέλω να σας γνωρίσω τη μικρή μας Λάρα,που ήταν άξια σπιτονοικοκυρά και ήρθε να διαλέξει το κομμάτι της απο τη βασιλόπιτα....θέλει με τη σειρά της να σας ευχηθεί για καλή χρονιά και προς όλα τα άλλα κατοικίδια να έχουνε μια καλή σκυλίσια ζωή!

Σχόλια

  1. ωωωωω τι γλυκιά ανάρτηση!!!αχχχ τι όμορφη που είναι η Λάρα!!φανταστικές φωτογραφίες!!!ελπίζω να την βλέπουμε πιο συχνά απο εδώ και πέρα!!!!!!!είναι κουκλάρα!!φοβερή μουσούδα!συμφωνώ με όλα όσα γράφεις!!πολλές ευχές για υγεία και πολύ αγάπη γλυκιά μου!!να είμαστε καλά εμέις τα λατρεμένα ζωάκια μας τα ζωάκια όλου του κόσμου και όλος ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλαιωμένες εικόνες

Αναπαλαίωση παλιού μπαουλου!!