Ζωγραφική σε κεραμίδι


Καλημέρα και χρόνια πολλά για τη σημερινή γιορτή! Ο καιρός εδώ στη Λέσβο τώρα πάει να θυμίσει φθινόπωρο,εως και λίγες μέρες πριν είχαμε ακόμη καλοκαίρι και δε μπορούσα να βάλω κεφάλι μέσα...αυτό το κλίμα όμως με έκανε να συμμαζευτώ λίγο και έφερε διάθεση για ζωγραφική! Ξεκίνησε λοιπόν μία ακόμα "δημιουργική περίοδος" για μένα οπότε θα βλέπετε συχνότερα ενημερώσεις στο μπλογκ μου,μετά απο μήνες απουσίας! Εύχομαι καλή δημιουργική περίοδο για όλους!
Ξεκινάω με δυο κεραμίδια στα οποία έχω ζωγραφίσει με ακρυλικά χρώματα.

Σχόλια

  1. Καλώς την..... Καλό Φθινόπωρο και καλό Χειμώνα. Τα κεραμίδια σου είναι πολύ όμορφα και με αγαπημένο θέμα!!!! Τα αγαπώ πολύ τα άλογα....
    Να έχεις μια χαρούμενη βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία όλα και οι κορμοί σου και τα κεραμίδια ! Μπράβο σου . Μου αρέσουν πολύ! Θα περνάω συχνότερα Χαρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα και οι κορμοί σου και τα κεραμίδια ! Μπράβο σου . Μου αρέσουν πολύ! Θα περνάω συχνότερα Χαρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή Χαρά. Κατ' αρχήν να σου ευχηθώ καλά χρονιά με υγεία και ευτυχία. Βρέθηκα τυχαία στο σπιτάκι σου και το περπάτησα όλο. Οι κατασκευές είναι όλες πολύ όμορφες και καλοδουλεμένες. Να είσαι πάντα καλά και να δημιουργείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή Χαρά. Κατ' αρχήν να σου ευχηθώ καλά χρονιά με υγεία και ευτυχία. Βρέθηκα τυχαία στο σπιτάκι σου και το περπάτησα όλο. Οι κατασκευές είναι όλες πολύ όμορφες και καλοδουλεμένες. Να είσαι πάντα καλά και να δημιουργείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλαιωμένες εικόνες

Αναπαλαίωση παλιού μπαουλου!!