Αγαπημένες χαρτοπετσέτες!!!

Καλησπέρα σας,ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχετε πάντα καλή διάθεση και έμπνευση! Μπορεί να είμαστε στα μέσα του χειμώνα,οι καμινάδες όλες να καπνίζουν σαν μανιακές,τα ξύλα να καίνε για τα καλά,η κατάσταση της χώρας να μας καίει εμάς για τα καλά...αλλά ποιός άλλος μας παρηγορεί καλύτερα απο το χόμπυ μας;;Κανείς! Ο κόσμος να καίγεται,εμείς το χαβά μας.Σκέφτομαι πως στο τέλος φαί δε θα έχουμε αλλά... πινέλα,κόλλα,χαρτιά μπόλικα!!Ελπίζω δηλαδή...Και μιας και πνίγομαι στις χαρτοπετσέτες είπα να τους δώσω μια θέση,έτσι έφτιαξα άλλη μια δακοπαγίδα με χαρτοπετσέτα και ζωγραφική όπου ήθελε διόρθωση,

η πίσω πλευρά

η μία πλευρά


συμπλήρωσα με ζωγραφική
 Αυτή τη δακοπαγίδα θα τη δώσω στον νονό μου γιατί του την άρπαξα όταν την είδα να κρέμεται σκονισμένη κ τη λυπήθηκα,του έταξα να την σενιάρω!χαχαχα Άσε που πήρε το μάτι μου και άλλα ωραία παλιά πραγματάκια στην αποθήκη του...θα τον επισκεφτώ πάλι σύντομα!!
Επίσης έκανα ένα μπουκάλι με τη κουκουβάγια
η οποία θα κάνει παρέα στο μπούφο που είχα φτιάξει παλαιότερα,τον θυμάστε;;Είναι απο την ίδια χαρτοπετσέτα.
Σκέφτηκα να βάλω δυο πράσινα κεριά μέσα, τί λέτε;
Τέλος έντυσα ένα πλαστικό βραχιόλι με κομμάτια απο ριζόχαρτο που είχε απομείνει.Και πάνω που σκεφτόμουν να πετάξω  το βραχιόλι γιατί είχε ένα απαίσιο χρώμα....το καλοσκέφτηκα και ευτυχώς δηλαδή,έγινε σαν vintage κάτι που μ'αρέσει πολύ κ τώρα θα φορεθεί.

Αυτά για την ώρα,γιατί δεν τέλειωσα....δουλεύω πυρετωδώς έφαγα πάλι το γνωστό κόλλημα που σε πιάνει κατα καιρούς και θες να τα κάνεις όλα μαζί,ότι κατέβει στο κεφάλι σου!Απο τη μια να βάφεις,παραδίπλα  να κολλάς,πιο πέρα να κάνεις πειράματα.Εεε αυτό!!Μακάρι να τα τελειώσω πριν φύγει η όρεξη και να σας τα δείξω.Τα λέμε πάλι!Φιλιά,καλό Σαββατοκύριακο!!

Σχόλια

  1. Αυτό είναι ,άμα πιάνει το χέρι σου κάνεις μικρά έργα τέχνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω κι εγώ: χωρίς φαγητό μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τις ανάσες που μας δίνουν οι αγαπημένες μας ασχολείες όχι!
    Πανέμορφα τα μπουκάλια,ειδικά το πρώτο με τον ανοιχτό ουρανό σου ανοίγει την καρδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι πως πάρε, πάρε υλικά τελικά μόνο από αυτά δεν θα μας λείπει τίποτα... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ τα έργα σου . Η λέξη μεταμόρφωση στα χέρια σου αποκτά νόημα....ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσ' τον τρελό στην τρέλα του που λέω κι' εγώ.... Μακάρι να μπορούμε να κάνουμε το χόμπι μας τουλάχιστον όσο έχουμε χαρτοπετσέτες!!!! Τα έφτιαξες όλα καταπληκτικά, Χαρά μου, ο νονός δε θα πιστεύει στα μάτια του... Μπράβο!!!!
    Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΙΘΑΝΑ!!!!!!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Χαρά μου και καλώς σε βρήκα. Οι κατασκευές σου είναι πανέμορφες. Δεν κολλάς απλά μια χαρτοπετσέτα!!! Θα χαρώ πολύ να σε δω και στο σπιτάκι μου!!!!

    Καλημέρα από την όμορφη Εύβοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφα!
    Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. υπέροχη δουλειά!!!τα πουλάκια είναι τόσο γλυκά!!μπράβο σου!!κάνεις πολύ ωραία πράγματα!!!χαιρόμαστε να τα βλέπουμε!!πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παλαιωμένες εικόνες

Αναπαλαίωση παλιού μπαουλου!!